Η γρανίτα είναι μια από τις πιο αγαπημένες απολαύσεις του καλοκαιριού. Φτιάχνεται εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα με λίγα υλικά και δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό!
Δες παρακάτω μία εύκολή συνταγή για γρανίτα, χρησιμοποιώντας το χυμό πορτοκάλι Οικογένεια Χριστοδούλου που έχεις στο ψυγείο σου και δύο επιπλέον υλικά!
Υλικά:
- 1 φλυτζάνι χυμός πορτοκάλι 100% Οικογένεια Χριστοδούλου
- 1 φλυτζάνι γιαούρτι
- 1 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση:
- Χτύπησε το γιαούρτι με το χυμό πορτοκαλιού σε ένα μπλέντερ, μέχρι το μείγμα σου να ομογενοποιηθεί και να γίνει σαν πουρές. Λίγο πριν το τελευταίο χτύπημα, ρίξε τη ζάχαρη.
- Ρίξε το μείγμα σου σε φόρμες σιλικόνης για παγωτό ξυλάκι και τοποθέτησε τις στην κατάψυξη για 2,5 ώρες. Αν δεις ότι θέλουν λίγο ακόμη χρόνο άφησε τις επιπλέον 20′.
Καλή απόλαυση!