Σπαγγέτι με ρόφημα αμυγδάλου

Σπαγγέτι με πέστο από αβοκάντο, βασιλικό και ρόφημα αμυγδάλου, από την Οικογένεια μας στο πιάτο σας !

Ο γνωστός Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος μας δείχνει πως το ρόφημα αμυγδάλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου καλά και στην παρασκευή αλμυρών συνταγών.

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 κιλό σπαγγέτι
  • 300 ml ρόφημα αμυγδάλου Οικογένεια Χριστοδούλου
  • 250 γρ. αβοκάντο καθαρισμένο
  • 10 γρ. σκόρδο λιωμένο
  • 50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 30 γρ. χυμός λεμονιού
  • 10 γρ. κουκουνάρι
  • 30 γρ. ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
  • 20 γρ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • 6 γρ. αλάτι
  • πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο video που ακολουθεί

More from Christodoulou Family

Αφυδάτωση: Συμπτώματα και Πρόληψη

Τώρα που ο υδράργυρος ανεβαίνει επικίνδυνα φρόντισε ακόμη περισσότερο την ενυδάτωσή σου...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *