Σπαγγέτι με πέστο από αβοκάντο, βασιλικό και ρόφημα αμυγδάλου, από την Οικογένεια μας στο πιάτο σας !
Ο γνωστός Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος μας δείχνει πως το ρόφημα αμυγδάλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου καλά και στην παρασκευή αλμυρών συνταγών.
ΥΛΙΚΑ:
- 1 κιλό σπαγγέτι
- 300 ml ρόφημα αμυγδάλου Οικογένεια Χριστοδούλου
- 250 γρ. αβοκάντο καθαρισμένο
- 10 γρ. σκόρδο λιωμένο
- 50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 30 γρ. χυμός λεμονιού
- 10 γρ. κουκουνάρι
- 30 γρ. ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
- 20 γρ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
- 6 γρ. αλάτι
- πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο video που ακολουθεί