Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια και ρόφημα αμυγδάλου, από την Οικογένεια μας στο πιάτο σας !
Ο γνωστός Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος μας δείχνει πως το ρόφημα αμυγδάλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου καλά και στην παρασκευή αλμυρών συνταγών.
Υλικά:
- 1 κομμάτι κοτόπουλο σε κομματάκια
- 250 γρ. βούτυρο
- 3 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 500 γρ. μανιτάρια
- 400 ml ρόφημα αμυγδάλου Οικογένεια Χριστοδούλου
- 1 πρέζα αλάτι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100 ml λευκό κρασί
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 2 γρ. φρέσκο θυμάρι
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο video που ακολουθεί