Αλλάζουμε το διαβήτη!

Νομίζεις ότι οι διαβητικοί δεν πρέπει ή δεν μπορούν να αθλούνται; Ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου έχει στόχο ζωής να καταρρίψει όσα πίστευες για το διαβήτη.

Ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου, υπεύθυνος πωλήσεων της Οικογένειας Χριστοδούλου, από τη στιγμή που διαγνώστηκε με νεανικό διαβήτη έβαλε στόχο όχι μόνο να μάθει να ζει με το διαβήτη αλλά και να συνεχίσει να κάνει όσα αγαπά, χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς! Αγάπη του, όπως και της υπόλοιπης οικογένειας, ήταν και παραμένει ο αθλητισμός. Έτσι, με την καθοδήγηση του γιατρού και φροντίζοντας ο διαβήτης του να είναι πάντα καλά ρυθμισμένος, αθλείται με πάθος: σκι, windsurfing, αγωνιστικό snowboard και τα τελευταία χρόνια, τρίαθλο. Όχι μόνο ο διαβήτης δεν τον εμπόδισε να ασχοληθεί με ένα από τα πιο απαιτητικά αθλήματα που συνδυάζει κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο σε αγώνες που συχνά διαρκούν αρκετές ώρες, αλλά έβαλε στόχο ζωής να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τον διαβήτη. Έτσι, αγωνίζεται με το σύνθημα “Run to Change Diabetes” γραμμένο στην μπλούζα του, αποτελώντας μέλος μιας παγκόσμιας ομάδας διαβητικών αθλητών της Novo Nordisk, που τρέχουν σε αγώνες για να περάσουν το μήνυμα ότι οι διαβητικοί μπορούν και πρέπει να αθλούνται γιατί αυτό κάνει καλό στην υγεία τους και στην πάθησή τους.

Ο ίδιος αποδέχεται τη μια αγωνιστική πρόκληση μετά την άλλη με στόχο να ξεπερνά κάθε φορά τον εαυτό του. Το τελευταίο του μεγάλο επίτευγμα είναι η συμμετοχή στο Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο μεγαλύτερος αγώνας τριάθλου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino, ανάμεσα στα μαγευτικά τοπία της Μεσσηνίας. Ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου βρέθηκε ανάμεσα σε 1.500 αθλητές από 61 χώρες που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε 1,9χλμ. κολύμπι, 90χλμ. ποδήλατο και 21χλμ. τρέξιμο, σε έναν απαιτητικό αγώνα.

Αλέξανδρος Χριστοδούλου

Ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου τονίζει ότι ο οργανισμός μας δεν «χρειάζεται» τη ζάχαρη αλλά ενέργεια η οποία είναι απαραίτητη για την καθημερινότητα μας. Η ενέργεια όμως αυτή θα πρέπει να διοχετεύεται με τον πιο υγιεινό δυνατό τρόπο. Γι’αυτό και η Οικογένεια Χριστοδούλου, παραμένει πιστή στις αρχές της Μεσογειακής υγιεινής διατροφής, δημιουργώντας τη νέα βιταμινούχα σειρά σε συσκευασία 250ml χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μια καινοτομία που την καθιστά μοναδική στην Ελλάδα. Η βιταμινούχα σειρά χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι ιδανική για τα παιδιά, για όσους αθλούνται αλλά και όσους δεν καταναλώνουν ζάχαρη, όπως οι διαβητικοί.

Ανακάλυψε όλη τη σειρά των χυμών Οικογένεια Χριστοδούλου αλλά και τα οφέλη τους!

 

Comments

comments

More from Οικογένεια Χριστοδούλου

Γλυκό λεμόνι ψυγείου

Το γλυκό λεμόνι ψυγείου με τη βελούδινη κρέμα, τη γλύκα των μπισκότων...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *