Αλλάζουμε το διαβήτη!

αλέξανδρος χριστοδούλου

Νομίζεις ότι οι διαβητικοί δεν πρέπει ή δεν μπορούν να αθλούνται; Ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου έχει στόχο ζωής να καταρρίψει όσα πίστευες για το διαβήτη.

 

Αγάπη για τον αθλητισμό

Ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου, διευθυντής πωλήσεων της Οικογένειας Χριστοδούλου, από τη στιγμή που διαγνώστηκε με νεανικό διαβήτη έβαλε στόχο όχι μόνο να μάθει να ζει με το διαβήτη αλλά και να συνεχίσει να κάνει όσα αγαπά, χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς! Αγάπη του, όπως και της υπόλοιπης οικογένειας, ήταν και παραμένει ο αθλητισμός. Έτσι, με την καθοδήγηση του γιατρού και φροντίζοντας ο διαβήτης του να είναι πάντα καλά ρυθμισμένος, αθλείται με πάθος: σκι, windsurfing, αγωνιστικό snowboard και τα τελευταία χρόνια, τρίαθλο.

Τρέχει για να αλλάξει το διαβήτη

Όχι μόνο ο διαβήτης δεν τον εμπόδισε να ασχοληθεί με το τρίαθλο, ένα από τα πιο απαιτητικά αθλήματα που συνδυάζει κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο σε αγώνες που συχνά διαρκούν αρκετές ώρες, αλλά έβαλε στόχο ζωής να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τον διαβήτη. Έτσι, αγωνίζεται με το σύνθημα “Run to Change Diabetes”, όντας μέλος μιας παγκόσμιας ομάδας διαβητικών αθλητών της Novo Nordisk. Οι αθλητές αυτοί τρέχουν σε αγώνες για να περάσουν το μήνυμα ότι οι διαβητικοί μπορούν και πρέπει να αθλούνται γιατί αυτό κάνει καλό στην υγεία τους και στην πάθησή τους.

αλέξανδρος χριστοδούλου

Ο ίδιος αποδέχεται τη μια αγωνιστική πρόκληση μετά την άλλη με στόχο να ξεπερνά κάθε φορά τον εαυτό του. Το τελευταίο μεγάλο επίτευγμα ήταν η συμμετοχή στο Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο μεγαλύτερος αγώνας τριάθλου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino, ανάμεσα στα μαγευτικά τοπία της Μεσσηνίας. Ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου βρέθηκε ανάμεσα σε 1.500 αθλητές από 61 χώρες που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε 1,9χλμ. κολύμπι, 90χλμ. ποδήλατο και 21χλμ. τρέξιμο, σε έναν απαιτητικό αγώνα.

αλλάζουμε το διαβήτη
Αλέξανδρος Χριστοδούλου

Υγιεινή διατροφή

Ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου τονίζει ότι ο οργανισμός δεν «χρειάζεται» ζάχαρη αλλά ενέργεια η οποία είναι απαραίτητη για την καθημερινότητα μας. Η ενέργεια όμως αυτή θα πρέπει να διοχετεύεται με τον πιο υγιεινό δυνατό τρόπο. Γι’αυτό και η Οικογένεια Χριστοδούλου, παραμένει πιστή στις αρχές της Μεσογειακής υγιεινής διατροφής, δημιουργώντας φυσικούς χυμούς υψηλής διατροφικής αξίας από ελληνικά φρούτα. Στύβονται μέσα σε 24 ώρες από τη συγκομιδή, είναι φυσική πηγή βιταμινών και δεν περιέχουν ζάχαρη ή συντηρητικά. Έτσι, είναι ιδανικοί για τα παιδιά, για όσους αθλούνται αλλά και όσους δεν καταναλώνουν ζάχαρη, όπως οι διαβητικοί.

Χυμοί ψυγείου Οικογένεια Χριστοδούλου
Χυμοί ψυγείου Οικογένεια Χριστοδούλου σε 7 απολαυστικές γεύσεις

Ανακάλυψε όλη τη σειρά των χυμών Οικογένεια Χριστοδούλου αλλά και τα οφέλη τους!

 

More from Οικογένεια Χριστοδούλου

Πώς να προστατέψω το παιδί μου από τους κινδύνους στο ίντερνετ;

Για το παιδί η χρήση του ίντερνετ είναι εξαιρετικά απαραίτητη και η...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *