Έτρεξαν για την ζωή

τρέχουν για τη ζωή

Κάποιοι τρέχουν από χόμπι. Άλλοι τρέχουν για να γυμναστούν. Οι περισσότεροι από εμάς τρέχουμε για να προλάβουμε προθεσμίες και δηλώσεις. Την περασμένη Κυριακή, πάνω από 30.000 άτομα, άνδρες, γυναίκες και παιδιά κάθε ηλικίας, έτρεξαν για την ζωή. Γιατί για 8η συνεχή χρονιά έτρεξαν για τον αγώνα που δίνουν οι γυναίκες κατά του καρκίνου του μαστού. Έτρεξαν για να τιμήσουν όσες έχουν φύγει από τη ζωή, να χειροκροτήσουν εκείνες που κατάφεραν να τον νικήσουν και να δώσουν δύναμη, κουράγιο και ελπίδα στις γυναίκες που εξακολουθούν να δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου το Ζάππειο βάφτηκε ροζ από τους χιλιάδες δρομείς που πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας συμμετέχοντας στο 8ο Greece Race for the Cure που διοργανώνεται στην χώρα μας από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure.

Έναν αγώνα που ξεκίνησε από το Ντάλλας του Τέξας και αποτελεί τον μεγαλύτερο αγώνα ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε 140 χώρες. Ένα αγώνα που γεμίζει τον κάθε συμμετέχοντα θάρρος και συγκίνηση. Έναν αγώνα που παρακινεί, ευαισθητοποιεί και υπενθυμίζει σε όλους μας πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί. Έναν αγώνα για την ίδια την ζωή.

More from Ελίνα Δελενίκα

Σ’αγαπώ: η λέξη που δεν λέμε

Την έχετε ακούσει; Την έχετε φανταστεί; Την έχετε ονειρευτεί; Την έχετε ευχηθεί;...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *