Σ’αγαπώ: η λέξη που δεν λέμε

σ'αγαπώ

Την έχετε ακούσει; Την έχετε φανταστεί; Την έχετε ονειρευτεί; Την έχετε ευχηθεί; Υπάρχει μία λέξη που δεν λέμε. Είναι η λέξη “σ’αγαπώ” που δεν λέει ο σκύλος στην γάτα, η γάτα στο ποντίκι και ο Γιώργος στη Μαρία. Είναι η λέξη που δεν έλεγε ο Γεωργούλης στην Βίκυ Σταυροπούλου στο «Είσαι το Ταίρι μου» και είναι αυτή που δεν λέει το πορτοκάλι στο ρόδι όταν σφραγίζουν για πάντα τις ζωές τους μέσα σε ένα μπουκάλι χυμού της Οικογένειας Χριστοδούλου.

Δεν ξέρω πότε και γιατί πάψαμε να την προφέρουμε. Ίσως από ανασφάλεια, αβεβαιότητα, αδυναμία, φόβο; Ξέρω όμως πόση δύναμη έχει αυτή η λέξη. Γιατί μπορεί να γεμίσει με ευτυχία κάποιον. Να τον κάνει να χαμογελάσει, να του δώσει κουράγιο και δύναμη και να αλλάξει για πάντα τη ζωή του. Πείτε “σ’αγαπώ” στον σύντροφό σας, τον άντρα ή τη γυναίκα σας, τους γονείς, τα παιδιά σας, τους φίλους σας, τους συγγενείς σας. Κάντε τους να νιώσουν τη ζεστασιά αυτής της λέξης, όχι μόνο σήμερα που είναι η γιορτή του έρωτα, αλλά κάθε ημέρα.

Μάθετε να λέτε “σ’αγαπώ” και να το εννοείτε. Γιατί αυτά τα 6 γράμματα μπορούν να φωτίσουν το άτομο, στο οποίο απευθύνεστε. Και γιατί η αγάπη πάντα βρίσκει τον τρόπο να επιστρέφει.

More from Ελίνα Δελενίκα

Έτρεξαν για την ζωή

Κάποιοι τρέχουν από χόμπι. Άλλοι τρέχουν για να γυμναστούν. Οι περισσότεροι από...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.