Ιστορίες από πρώτο χέρι-Ροδάκινα

ροδάκινα

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από ποια έμπειρα χέρια προέρχεται ο χυμός που φτάνει στο ποτήρι σας; Ποιοι είναι οι άνθρωποι που από γενιά σε γενιά καλλιεργούν ροδάκινα με αγάπη; Ποια είναι η ιστορία τους; Αυτές είναι οι ιστορίες από πρώτο χέρι … το καλύτερο χέρι!

Ο κύριος Γιώργος θυμάται από μικρό παιδί να περνάει τα καλοκαίρια του μέσα στις ροδακινιές. Για όσο καιρό διαρκούσε η συγκομιδή, οι γονείς του τον έπαιρναν μαζί και εκείνος αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά, έπαιζαν, έτρωγαν, κοιμόντουσαν στο χωράφι. Τα ροδάκινα, λοιπόν, έγιναν κομμάτι της ζωής του, τα αγάπησε και μαζί με άλλους παραγωγούς της Πέλλας διατηρούν ζωντανή την καλλιέργειά τους. Μέχρι σήμερα, επιλέγει τα καλύτερα ροδάκινα της γης του για να προμηθεύσει την Οικογένεια Χριστοδούλου. Τα ροδάκινά του, όπως και τα πιο εκλεκτά φρούτα 3.000 παραγωγών από όλη την Ελλάδα, χυμοποιούνται για να παραχθούν οι χυμοί Οικογένεια Χριστοδούλου που απολαμβάνετε στο ποτήρι σας.

 

Δείτε την ιστορία των παραγωγών ροδάκινου από την Πέλλα στο βίντεο που ακολουθεί. Αυτές είναι ιστορίες από πρώτο χέρι!

 

Ανακαλύψτε όλους τους χυμούς Οικογένεια Χριστοδούλου από τα πιο εκλεκτά ελληνικά φρούτα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Δείτε τους εδώ.

 

More from Οικογένεια Χριστοδούλου

Ποιος χυμός μειώνει τον κίνδυνο για άνοια;

Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι ένα ποτήρι χυμού καθημερινά μειώνει τον κίνδυνο για...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *