Ιστορίες από πρώτο χέρι-Βερίκοκα

βερίκοκο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από ποια έμπειρα χέρια προέρχεται ο χυμός που φτάνει στο ποτήρι σας; Ποιοι είναι οι άνθρωποι που από γενιά σε γενιά καλλιεργούν βερίκοκα με αγάπη; Ποια είναι η ιστορία τους;  Αυτές είναι οι ιστορίες από πρώτο χέρι … το καλύτερο χέρι!

βερίκοκα

Η συνεργασία μας με την οικογένεια του κυρίου Μιχάλη, μετράει ήδη 45 χρόνια. Τότε ήταν ο πατέρας του και πλέον εκείνος, καλλιεργεί βερίκοκα στην Κορινθία και επιλέγει τα καλύτερα για να προμηθεύσει την Οικογένεια Χριστοδούλου. Ο κύριος Σπύρος αγάπησε τη γη χάρη στον πατέρα του και αυτός με τη σειρά του μετέδωσε την ίδια αγάπη και στο γιο του, το Λεωνίδα. Τα βερίκοκά τους, όπως και τα πιο εκλεκτά φρούτα 3.000 παραγωγών από όλη την Ελλάδα, στίβονται για να παραχθούν οι χυμοί Οικογένεια Χριστοδούλου που απολαμβάνετε στο ποτήρι σας.

βερίκοκα

Δείτε την ιστορία των παραγωγών βερίκοκου από την Κορινθία στο βίντεο που ακολουθεί. Αυτές είναι ιστορίες από πρώτο χέρι!

 

Ανακαλύψτε όλους τους χυμούς Οικογένεια Χριστοδούλου από τα πιο εκλεκτά ελληνικά φρούτα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Δείτε τους εδώ.

χυμοί χριστοδούλου

 

More from Οικογένεια Χριστοδούλου

Αλέξανδρος Χριστοδούλου: «Είμαι περήφανος για πολλούς λόγους»

Ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου μοιράζεται μαζί μας όλα όσα έζησε στο Ironman 70.3...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *