Ιστορίες από πρώτο χέρι: Πορτοκάλια

πορτοκάλι

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από ποια έμπειρα χέρια προέρχεται ο χυμός που φτάνει στο ποτήρι σας; Ποιοι είναι οι άνθρωποι που από γενιά σε γενιά καλλιεργούν πορτοκάλια με αγάπη; Ποια είναι η ιστορία τους;  Αυτές είναι οι ιστορίες από πρώτο χέρι … το καλύτερο χέρι!

παραγωγός
Ο κ. Κώστας καλλιεργεί με φροντίδα τα πορτοκάλια του

Εδώ και 40 χρόνια, ο κύριος Κώστας καλλιεργεί πορτοκάλια στην Αργολίδα και επιλέγει τα καλύτερα για να προμηθεύσει την Οικογένεια Χριστοδούλου. Ο ίδιος αγάπησε τη γη χάρη στον πατέρα του και αυτός με τη σειρά του, μετέδωσε την ίδια αγάπη και στους γιους του. Τα πορτοκάλια τους, όπως και τα πιο εκλεκτά φρούτα 3.000 παραγωγών σε όλη την Ελλάδα, στύβονται για να παραχθούν οι χυμοί Οικογένεια Χριστοδούλου που απολαμβάνετε.

χυμός πορτοκάλι

Μικροί παραγωγοί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας καλλιεργούν από γενιά σε γενιά με φροντίδα και αγάπη τα φρούτα τους και νιώθουν υπερηφάνια όταν βλέπουν τους χυμούς Οικογένεια Χριστοδούλου στα ψυγεία και τα ράφια των καταστημάτων. Ξέρουν ότι και με δικά τους φρούτα, παράγονται χυμοί υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς συντηρητικά για να τους απολαμβάνει κάθε σπιτικό.

πορτοκάλια

 

Δείτε την ιστορία του κυρίου Κώστα και των γιων του στο βίντεο που ακολουθεί. Αυτές είναι ιστορίες από πρώτο χέρι!

Ανακαλύψτε όλους τους χυμούς Οικογένεια Χριστοδούλου από τα πιο εκλεκτά ελληνικά φρούτα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Δείτε τους εδώ.

 

More from Οικογένεια Χριστοδούλου

Καλοκαιρινά κοκτέιλς με ρόδι

Ως λάτρης των κοκτέιλς και ένθερμος οπαδός του χυμού ρόδι, φτιάχνω γευστικά...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *