Light Ζελέ φρούτων

  • 2 ποτήρια χυμός «Οικογένεια Χριστοδούλου» Ρόδι, Μήλο, Καρότο
  • 2 κουταλάκια της σούπας ζελατίνη
  • 3 κουταλάκια της σούπας σιρόπι Αγαύης

Βάλτε το χυμό σε ένα κατσαρολάκι και προσθέστε την ζελατίνη μέχρι να διαλυθεί. Ζεστάνετε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να αρχίσει να γίνεται πιο πηχτό. Τέλος προσθέστε την αγαύη και τοποθετήστε το μίγμα σε φόρμες. Τοποθετήστε τα στο ψυγείο, μέχρι να πήξουν.

More from Christodoulou Family

Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια και ρόφημα αμυγδάλου

Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια και ρόφημα αμυγδάλου, από την Οικογένεια μας στο...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *