Φυσικοί χυμοί σε ατομική συσκευασία

φυσικοί χυμοί

Τρεις νέοι φυσικοί χυμοί ήρθαν να προστεθούν στη σειρά των χυμών ψυγείου Οικογένεια Χριστοδούλου! Πρόκειται για τους φυσικούς χυμούς Ρόδι-Μήλο-Καρότο, Πορτοκάλι 100% και Μήλο-Πορτοκάλι-Καρότο σε ατομική συσκευασία 250ml. Παράγονται από διαλεγμένα ελληνικά φρούτα, δεν περιέχουν ζάχαρη ή συντηρητικά και είναι πλούσιοι σε βιταμίνες Α+C.

φυσικοί χυμοί

Φυσικοί χυμοί για κάθε στιγμή

Ο στυμμένος χυμός Μήλο, Ρόδι, Καρότο έχει απολαυστική γεύση και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Είναι πλούσιος σε βιταμίνες Α και C, που βοηθούν την όραση, ενδυναμώνουν το δέρμα και ενισχύουν το ανοσοποιητικό. Ο φυσικός χυμός 100% πορτοκάλι 2 λίτρων που αγαπήσατε, ήρθε και σε ατομική συσκευασία 250ml για να τον απολαμβάνετε κάθε στιγμή. Παράγεται από γλυκά πορτοκάλια της Άρτας, της Λακωνίας και της Αργολίδας και είναι κατάλληλος για όσους έχουν ευαίσθητο στομάχι. Έτσι, ο φυσικός χυμός πορτοκάλι Οικογένεια Χριστοδούλου έχει και χαμηλή οξύτητα περιορίζοντας τις ενοχλήσεις. Αποτελεί φυσική πηγή βιταμίνης C για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

 

Ο φυσικός χυμός Μήλο-Πορτοκάλι-Καρότο έχει υπέροχη γεύση, ιδανική για όλη την οικογένεια. Αναρωτιέστε πώς παράγεται μέχρι να φτάσει στο ποτήρι σας; Οι παραγωγοί μας από τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Πελοπόννησο διαλέγουν τα καλύτερα μήλα, πορτοκάλια και καρότα. Στη συνέχεια τα μεταφέρουμε στις πιο κοντινές μονάδες παραγωγής μας και τα στύβουμε μέσα σε 24 ώρες από τη συγκομιδή. Έτσι, ο φυσικός χυμός Μήλο-Πορτοκάλι-Καρότο φτάνει αγνός στο ποτήρι σας και είναι τόσο απολαυστικός που δεν τον χορταίνει κανείς! Τα καλά νέα είναι ότι θα τον βρείτε και σε οικογενειακή συσκευασία 2 λίτρων αλλά και σε ατομική 250ml. Επιπλέον, ένα ποτήρι καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες σας σε βιταμίνη Α!

φυσικός χυμός

Και οι τρεις αυτοί φυσικοί χυμοί έρθαν να συμπληρώσουν ιδανικά το στυμμένο χυμό Ρόδι 100%. Με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, ο χυμός ρόδι 100% με 2,5 ελληνικά στυμμένα ρόδια είναι πλούσιος σε βιταμίνη Κ και Κάλιο. Οι φυσικοί χυμοί Οικογένεια Χριστοδούλου είναι διαθέσιμοι στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα! Δείτε όλη τη σειρά των χυμών ψυγείου εδώ.

 

More from Οικογένεια Χριστοδούλου

Ο πιο αντιοξειδωτικός χυμός ρόδι

Το ξέρατε ότι ο 100% στυμμένος χυμός ρόδι Οικογένεια Χριστοδούλου είναι αποδεδειγμένα...
Διάβασε το

2 Σχόλια

  • Παιδιά τα σπεκια μου. Έχετε κάνει πολύ γαμάτη δουλειά στην ιστοσελίδα και στο χυμό. Βέβαια η ιστοσελίδα τα σπάει και δεν ξέρω καν κανένα από το development team (μπορείτε να το ψάξετε). Αν θέλετε διαγράψτε το σχόλιο έπειτα αλλά ειλικρινά συγχαρητήρια από ένα fellow προγραμματιστή – καλλιτέχνη. Peace bros.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *