Ο πιο αντιοξειδωτικός χυμός ρόδι

Το ξέρατε ότι το 100% στυμμένο ρόδι Οικογένεια Χριστοδούλου είναι αποδεδειγμένα πιο αντιοξειδωτικός χυμός σε σύγκριση με το στυμμένο χυμό ροδιών που συλλέγεται από έναν αποχυμωτή;

Ο φυσικός χυμός ρόδι Οικογένεια Χριστοδούλου στύβεται από 2,5 ζουμερά και διαλεγμένα ρόδια της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Ερμιόνης μέσα σε 24 ώρες από τη συγκομιδή τους. Μάλιστα, κλινικές και εργαστηριακές έρευνες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου αλλά και του Τμήματος Βιοχημίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, απέδειξαν ότι το ρόδι Οικογένεια Χριστοδούλου είναι πιο αντιοξειδωτικός χυμός από αυτόν που θα στύβατε σπίτι σας με έναν κοινό αποχυμωτή, χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο χυμοποίησης που εφαρμόζουμε.

Έτσι, φτάνει στο ποτήρι σας ο 100% χυμός ρόδι Οικογένεια Χριστοδούλου με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Είναι πλούσιος σε βιταμίνη Κ και Κάλιο, φυσικά δεν περιέχει ζάχαρη ή συντηρητικά.

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το ρόδι αλλά και όλοι οι υπόλοιποι χυμοί ψυγείου Οικογένεια Χριστοδούλου, τα καπάκια τους φέρουν τη λέξη «χυμός» γραμμένη σε σύστημα Braille, με στόχο οι χυμοί να είναι φιλικοί προς τα άτομα με προβλήματα όρασης.

Επιπλέον, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των χυμών Ρόδι, Ρόδι-Μήλο-Καρότο και Ρόδι-Πορτοκάλι στηρίζουν το έργο του ΑγκαλιάΖΩ-Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Η επιλογή των συγκεκριμένων χυμών έγινε καθώς κοινός παρονομαστής τους είναι το ρόδι, ένα φρούτο με ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες γι’αυτό και πάνω στην ετικέτα των συγκεκριμένων χυμών έχουμε τοποθετήσει και το λογότυπο του ΑγκαλιάΖΩ. Έτσι, και με τη στήριξή μας ο ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ παρέχει ψυχολογική και κοινωνικό-οικονομική υποστήριξη στους ασθενείς αλλά και τους οικείους τους, ενημερώνει για τα δικαιώματά τους ενώ διοργανώνει και δράσεις σχετικά με ζητήματα πρόληψης, ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου.

 

Comments

comments

More from Οικογένεια Χριστοδούλου

Ο πιο αντιοξειδωτικός χυμός ρόδι

Το ξέρατε ότι το 100% στυμμένο ρόδι Οικογένεια Χριστοδούλου είναι αποδεδειγμένα πιο...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *