Ο πιο αντιοξειδωτικός χυμός ρόδι

χυμός ρόδι

Το ξέρατε ότι ο 100% στυμμένος χυμός ρόδι Οικογένεια Χριστοδούλου είναι αποδεδειγμένα πιο αντιοξειδωτικός από το χυμό ροδιών που συλλέγεται με έναν κοινό αποχυμωτή;

Ο φυσικός χυμός ρόδι Οικογένεια Χριστοδούλου στύβεται από 2,5 ζουμερά και διαλεγμένα ρόδια της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Ερμιόνης μέσα σε 24 ώρες από τη συγκομιδή τους. Μάλιστα, κλινικές και εργαστηριακές έρευνες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου αλλά και του Τμήματος Βιοχημίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, απέδειξαν ότι το ρόδι Οικογένεια Χριστοδούλου είναι πιο αντιοξειδωτικός χυμός από αυτόν που θα στύβατε σπίτι σας με έναν κοινό αποχυμωτή, χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο χυμοποίησης που εφαρμόζουμε.

αντιοξειδωτικός χυμός ρόδι

αντιοξειδωτικό ρόδι

Έτσι, φτάνει στο ποτήρι σας ο 100% χυμός ρόδι Οικογένεια Χριστοδούλου με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Είναι πλούσιος σε βιταμίνη Κ και Κάλιο, φυσικά δεν περιέχει ζάχαρη ή συντηρητικά.

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το ρόδι αλλά και όλοι οι υπόλοιποι χυμοί ψυγείου Οικογένεια Χριστοδούλου, τα καπάκια τους φέρουν τη λέξη «χυμός» γραμμένη σε σύστημα Braille, με στόχο οι χυμοί να είναι φιλικοί προς τα άτομα με προβλήματα όρασης.

χυμός ρόδι

Επιπλέον, μέρος των κερδών από τις πωλήσεις των χυμών Ρόδι, Ρόδι-Μήλο-Καρότο και Ρόδι-Πορτοκάλι στηρίζουν το έργο του ΑγκαλιάΖΩ-Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Η επιλογή των συγκεκριμένων χυμών έγινε καθώς κοινός παρονομαστής τους είναι το ρόδι, φρούτο με ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Γι’αυτό και πάνω στην ετικέτα των συγκεκριμένων χυμών έχουμε τοποθετήσει και το λογότυπο του ΑγκαλιάΖΩ. Έτσι, και με τη στήριξή μας ο ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ παρέχει ψυχολογική και κοινωνικό-οικονομική υποστήριξη στους ασθενείς αλλά και τους οικείους τους. Ενημερώνει για τα δικαιώματά τους ενώ διοργανώνει και δράσεις σχετικά με ζητήματα πρόληψης, ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου.

αντιοξειδωτικός χυμός ρόδι

 

More from Οικογένεια Χριστοδούλου

Χυμός πορτοκάλι: Αυξάνει το βάρος των παιδιών;

Νέα έρευνα δείχνει ότι ο χυμός πορτοκάλι 100% όχι μόνο δεν σχετίζεται...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *