Το ‘εγώ’ έγινε‘εμείς’ στον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

μαραθώνιος Ναυπλίου

Όταν το «εγώ» έγινε «εμείς», στον Μαραθώνιο Ναυπλίου! Όταν άγνωστοι άνθρωποι ενώνονται σαν μία γροθιά, σαν μία μεγάλη οικογένεια, τότε μπορούμε όλοι μαζί να πιστέψουμε σε έναν καλύτερο κόσμο. Σε ένα καλύτερο αύριο. Πιο ανθρώπινο και πιο αισιόδοξο.

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 4ος Μαραθώνιος Ναυπλίου. Ένας Μαραθώνιος που από την πρώτη χρονιά της ύπαρξής του, πραγματώνει πολλούς από τους κοινωνικούς του στόχους, έχοντας την αμέριστη συνδρομή των ευαισθητοποιημένων πολιτών.

Οι εκατοντάδες δρομείς που συμμετείχαν στις τέσσερις διαφορετικές διαδρομές, αλλά και όλοι όσοι βρέθηκαν στο πλευρό τους προκειμένου να τους χειροκροτήσουν, απόλαυσαν τους χυμούς τις Οικογένειας Χριστοδούλου, ενώ μέσα από το Πρόγραμμα Κοινωνικού σκοπού «Προσφέρω λίγο, Βοηθώ πολύ» στήριξαν για μία ακόμα φορά φορείς και σωματεία που στηρίζουν την τρίτη ηλικία, άτομα με αναπηρίες, αλλά και συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν ειδών πρώτης ανάγκης.

Τι συνειδητοποιήσαμε την περασμένη Κυριακή; Ότι παρά τα όποια προβλήματα του καθενός, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, παρά την οικονομική κρίση, όλοι μας πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Και ξέρουμε ότι μέσα από την συλλογική προσπάθεια, μπορούμε να συμβάλουμε στη στήριξη του έργου των φορέων, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη.
Γιατί ξέρουμε ότι ακόμα και η πιο μικρή βοήθεια μπορεί να είναι πολύτιμη. Και μπορεί να είναι αρκετή για να δώσει σε έναν συνάνθρωπό μας δύναμη και κουράγιο. Και να τον κάνει να χαμογελάσει ξανά..

More from Ελίνα Δελενίκα

Το ‘εγώ’ έγινε‘εμείς’ στον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

Όταν το «εγώ» έγινε «εμείς», στον Μαραθώνιο Ναυπλίου! Όταν άγνωστοι άνθρωποι ενώνονται...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *