Βραβείο Packaging Innovation Awards για την Οικογένεια Χριστοδούλου

Βραβείο καινοτομίας

Ο μοναδικός φυσικός χυμός πορτοκάλι 2 λίτρων δεν κερδίζει τις εντυπώσεις μόνο χάρη στην ποιότητά του, αλλά και χάρη στην πρωτοποριακή του συσκευασία, για την οποία απέσπασε το Χάλκινο Βραβείο στο διαγωνισμό Packaging Innovation Awards 2019!

Τελετή απονομής Packaging Innovation Awards 2019

Η Οικογένεια Χριστοδούλου, εντοπίζοντας την ανάγκη που υπάρχει στην αγορά για ένα χυμό πορτοκάλι υψηλής ποιότητας σε οικογενειακή συσκευασία, δημιούργησε το μοναδικό φυσικό χυμό 100% πορτοκάλι 2 λίτρων. Πρόκειται για καινοτόμα, πρακτική συσκευασία HDPE με λαβή που χωράει στην πόρτα του ψυγείου και με 2 λίτρα χυμού που είναι αρκετός για να καλύψει τις ανάγκες μιας οικογένειας. Η συγκεκριμένη συσκευασία παρόλο που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, ήρθε τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα με έναν φυσικό χυμό χωρίς προσθήκη ζάχαρης, από γλυκά ελληνικά πορτοκάλια.

Η αναγνώριση και επιβράβευση αυτής της μοναδικής συσκευασίας ήρθε με το Χάλκινο Βραβείο που απέσπασε στην κατηγορία “Packaging of New Products Launched in the Greek Market” (“Συσκευασία για Εισαγωγή Νέων Αγαθών στην Ελληνική Αγορά”), ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε δεκάδες δυναμικές επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς που συμμετείχαν στο διαγωνισμό Packaging Innovation Awards.

Μάθετε περισσότερα για το μοναδικό φυσικό χυμό πορτοκάλι 2 λίτρων εδώ.

 

Comments

comments

More from Christodoulou Family

Τζένη Μπουλμέτη: «Κυνηγάω τα όνειρά μου»!

Δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας στο τρίαθλο, η Τζένη Μπουλμέτη ετοιμάζεται για μια...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *