Ρόδινες σκέψεις λίγο πριν υποδεχθούμε τη νέα χρονιά

νέα χρονιά

Μία ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της. Για άλλους ήταν μία χρονιά καλή, για κάποιους κακή και για άλλους μέτρια. Λίγο πριν το 2017, ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τον δικό του απολογισμό και να σκεφτεί τι καλύτερο μπορεί να κάνει για τη νέα χρονιά. Πώς μπορεί να γίνει καλύτερος σε κάθε τομέα της ζωής του, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και πώς μπορεί να γίνει καλύτερος ως άνθρωπος. Πρώτα για τον εαυτό του και ύστερα για τους δικούς του ανθρώπους, την οικογένειά του και τους φίλους του.

Ας μην ξεχνάμε πως τα Χριστούγεννα είναι η κατεξοχήν οικογενειακή γιορτή και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για όλους εμάς να αφιερώσουμε χρόνο στα αγαπημένα μας πρόσωπα, είτε αυτά είναι η οικογένειά μας, είτε είναι οι φίλοι μας που και εκείνοι αποτελούν την οικογένεια που ο καθένας από εμάς έχει επιλέξει.

Λίγο πριν τη νέα χρονιά, επιλέξτε στο οικογενειακό τραπέζι να βρίσκεστε με αυτούς που αγαπάτε, τους συγγενείς, τους φίλους, τους κουμπάρους, τον άνδρα σας ή την γυναίκα σας. Επιλέξτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους για να γεμίσετε τις μπαταρίες και να ξεφύγετε από ότι πρόβλημα κουβαλάτε στην καθημερινότητά σας. Επιλέξτε να είστε κοντά στην οικογένειά σας την χρονιά που έρχεται. Επιλέξτε να είστε περισσότερο αισιόδοξοι, καλόψυχοι και πάνω από όλα, υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα είστε καλύτεροι άνθρωποι. Και θα επιλέγετε να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο.

More from Ελίνα Δελενίκα

Έτρεξαν για την ζωή

Κάποιοι τρέχουν από χόμπι. Άλλοι τρέχουν για να γυμναστούν. Οι περισσότεροι από...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *