Χριστουγεννιάτικος κορμός

χριστουγεννιάτικος κορμός

Ο πιο λαχταριστός και εύκολος χριστουγεννιάτικος κορμός με αφράτο παντεσπάνι και κρέμα σοκολάτας – βανίλιας, που έφτιαξε με 100% φυσικό χυμό πορτοκάλι Οικογένεια Χριστοδούλου ο σεφ Δημήτρης Μιχαηλίδης.

χριστουγεννιάτικος κορμός

Αυτός ο χριστουγεννιάτικος κορμός (swiss roll) που θα εντυπωσιάσει τους αγαπημένους σας, περιέχει 100% φυσικό χυμό Πορτοκάλι από επιλεγμένα, γλυκά πορτοκάλια της Άρτας, της Λακωνίας και της Αργολίδας. Κυκλοφορεί σε συσκευασία 2 λίτρων που φτάνει για όλη την οικογένεια και δεν περιέχει ζάχαρη ή συντηρητικά.

χυμός πορτοκάλι

Για τον εύκολο και γρήγορο χριστουγεννιάτικο κορμό θα χρειαστείτε:

Υλικά

Για το παντεσπάνι:

-60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
-35 γρ. κακάο
-1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
-1 βανιλίνη
-4 αυγά
-140 γρ. ζάχαρη
-30 ml ηλιέλαιο

Για την κρέμα:

-2 κουτιά μόρφατ
-1 βανιλίνη
-200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
-2 κ.σ. κακάο

Για το σιρόπιασμα:

-φρέσκος χυμός πορτοκάλι “Οικογένεια Χριστοδούλου”

-άχνη για πασπάλισμα
-τριμμένη σοκολάτα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δείτε περισσότερες συνταγές εδώ 

 

More from Οικογένεια Χριστοδούλου

Αλλάζουμε το διαβήτη!

Νομίζεις ότι οι διαβητικοί δεν πρέπει ή δεν μπορούν να αθλούνται; Ο...
Διάβασε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *