Privacy Policy

Γενικά

  • H εταιρεία μας με την επωνυμία «ΒΙΤΟΜ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», (εφεξής «Εταιρεία») έχει έδρα τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, 3ο χλμ. – Προχώματος Κουφαλίων, ΑΦΜ 094047754, ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, με αρ. μητρώου ΓΕ.ΜΗ. 57225304000, αρ. τηλ. 2391052352, αρ. τηλεμοιοτυπίας (φαξ) 2391052353.
  • Η Εταιρεία δεσμεύεται να τηρεί το απόρρητο και να προστατεύει οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα όλων των πελατών, προμηθευτών, καταναλωτών, εργαζομένων της καθώς και των επισκεπτών της ιστοσελίδας της https://www.christodouloufamily.gr που της παρέχονται ή συλλέγει με οποιοδήποτε τρόπο.
  • Η παρούσα Πολιτική για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων παρέχεται για να διευκρινίζει σε οποιονδήποτε το επιθυμεί ως προς το τι κάνουμε με τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε/αποκτούμε. Παρέχοντας στην Εταιρεία τα προσωπικά σας δεδομένα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και συμφωνείτε ότι συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική. Αν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Δήλωση Ενημέρωσης, παρακαλούμε μην μας δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία ή να ζητήσετε τη διαγραφή τους (opt-out).

Α. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα, όπως ορίζεται από τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 24/4/2016 (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων – GDPR), είναι πληροφορίες σχετικά με ένα άτομο με τις οποίες μπορεί να ταυτοποιηθεί, όπως, ενδεικτικά, όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου.

Μπορείτε να βρείτε την πολιτική μας αυτή αν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας https://www.christodouloufamily.gr ή άλλη ιστοσελίδα μας για διαγωνισμό ή αν είστε πελάτης ή προμηθευτής μας μπορείτε να βρείτε, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο, με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, στη μεταξύ μας σύμβαση συνεργασίας. Περισσότερες πληροφορίες ως προς επιμέρους χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων μαζί με την δυνατότητα επιλογής ή εξόδου από ορισμένες χρήσεις, μπορούν, επίσης, να παρέχονται, όταν συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από εσάς.

Β. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγει η Εταιρεία και για ποιο λόγο

Η Εταιρεία συλλέγει, αποθηκεύει και επεξεργάζεται όλα ή ορισμένα από τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα, τα οποία δεν είναι όλα υποχρεωτικά να παρέχετε για να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες ή τις πληροφορίες που ζητάτε:

  • Προσωπικά δεδομένα καταναλωτών ή επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, όπως όνομα, διεύθυνση, φύλο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, φωτογραφία, όνομα χρήστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επάγγελμα ή θέση εργασίας.
  • Πληροφορίες, σχετικά με τη συμμετοχή καταναλωτών της Εταιρείας σε διαγωνισμούς ή προσφορές ή για λήψη πληροφοριών σχετικά με τη δυνατότητα πρόσβασης στην ιστοσελίδα, στις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της Εταιρείας μας.
  • Προσωπικά δεδομένα σχετικά με δραστηριότητες ή προσωπικά ενδιαφέρονται των καταναλωτών ή επισκεπτών της ιστοσελίδας μας.
  • Πληροφορίες ως προς τις προτιμήσεις των καταναλωτών ή επισκεπτών της ιστοσελίδας μας για να μπορούμε να κατανοήσουμε ποια προϊόντα ή υπηρεσίες ενδέχεται να τους ενδιαφέρουν.
  • Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση μηνυμάτων, σχολίων, φωτογραφιών, βίντεο ή άλλων πληροφοριών που αναρτούν οι καταναλωτές μας στην ιστοσελίδα μας ή σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Εταιρεία, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.
  • Προσωπικά δεδομένα, όπως π.χ. τις απαντήσεις καταναλωτών μας ή επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, που αφορούν έρευνες αγοράς που διεξάγει η Εταιρεία μας.
  • Προσωπικά δεδομένα που αφορούν την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσου κοινωνικής δικτύωσης ή την αλληλογραφία με τους καταναλωτές ή τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας (αριθμός τηλεφώνου, ονοματεπώνυμο, παράπονο ή σχόλιο ή άλλο). Για την ασφάλεια της καταγραφής του σχολίου ή του παραπόνου ή της προτίμησης, ενδέχεται να καταγραφεί η σχετική κλήση.
  • Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας από επισκέπτες ή καταναλωτές των προϊόντων μας (ενδεικτικά, τον αριθμό των επισκέψεων, τη διάρκεια παραμονής στην ιστοσελίδα, τις σελίδες που επισκέφτηκαν, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αναζητούν οι χρήστες κλπ.).
  • Πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα (όνομα, διεύθυνση ή έδρα, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τραπεζικό/ούς λογαριασμό/ούς, στοιχεία υπευθύνου επικοινωνίας) πελατών ή/και προμηθευτών μας για την εκτέλεση έργων ή υπηρεσιών ή συμβάσεων πωλήσεως, παραγγελίας, εκτέλεση παραδόσεων, τιμολόγηση και πληρωμή, αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας με βάση δημοσίως ή νομίμως διαθέσιμα στοιχεία.

Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται είτε επειδή τα παρέχουν οι καταναλωτές ή οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας είτε απευθείας από τους ίδιους (π.χ. τηλεφωνικά, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με επιστολή, με τη συμπλήρωση ηλεκτρονικής ή έντυπης φόρμας) είτε από άλλους ιστότοπους ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Εταιρεία μας θα ενημερώνει όποιον παρέχει τα προσωπικά του δεδομένα με τη συγκατάθεσή του, κατά τη στιγμή της συλλογής με ποιο τρόπο θα χρησιμοποιήσει αυτά τα προσωπικά δεδομένα.

Έχουμε έννομο συμφέρον να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα καταναλωτών των προϊόντων μας ή επισκεπτών της ιστοσελίδας μας για να μετρήσουμε τη χρήση της ιστοσελίδας και για να βελτιώσουμε το περιεχόμενό της, για να παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, τις νέες κυκλοφορίες ή τις αποσύρσεις προϊόντων, τις προσφορές και τους διαγωνισμούς μας, για ενημέρωση των νικητών για τα βραβεία, για να απαντήσουμε σε ερωτήματα ή αιτήματα ή προβλήματα καταναλωτών ή επισκεπτών σχετικά με την Εταιρεία, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση των καταναλωτών μας να αναπτύξουμε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες ή να προσαρμόσουμε τα υφιστάμενα, να αναλύσουμε δεδομένα ερευνών.

Σε περίπτωση που έχουμε λάβει συγκατάθεση από τους καταναλωτές μας ή όσους έχουν επικοινωνήσει μαζί μας, έχουμε έννομο συμφέρον να παρέχουμε πληροφορίες και να προβαίνουμε σε προωθητικές ενέργειες και διαφημίσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, διαδικτυακά, με sms. Στις περιπτώσεις αυτές, η Εταιρεία μας σας παρέχει την επιλογή της διαγραφής των δεδομένων σας ή της εξαίρεσης από κάθε επικοινωνία.

Η Εταιρεία δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα ανηλίκων κάτω των 15 ετών χωρίς την άδεια του γονέα ή του κηδεμόνα τους.

Η Εταιρεία συλλέγει τέλος προσωπικά δεδομένα υποψηφίων/αιτούντων εργασία τα οποία λαμβάνει από τους ίδιους (ενδεικτικά, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, φύλο, τηλέφωνο, αριθμό φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαγγελματικά προσόντα, εκπαίδευση και εμπειρία) με σκοπό να εξετάσει τη δυνατότητα πλήρωσης θέσεως εργασίας και επικοινωνίας με τους υποψήφιους/αιτούντες.

Γ. Ποιος είναι ο αποδέκτης των προσωπικών σας δεδομένων. Για πόσο χρόνο αποθηκεύονται.

Η Εταιρεία συλλέγει και αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα όσων έχουν δώσει τη ρητή προς τούτο συγκατάθεσή τους. Ενδέχεται να τα μεταφέρει και να τα αποθηκεύσει εκτός Ελλάδας πάντοτε σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και με προηγούμενη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, όπως επίσης και να τα διαβιβάσει σε συγγενή εταιρεία ομοίως με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος. Η Εταιρεία δύναται να επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα είτε με το προσωπικό της είτε με προμηθευτή της, λαμβάνοντας μέριμνα για την προστασία του απορρήτου αυτών.

Τα προσωπικά δεδομένα παραμένουν στην Εταιρεία για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο ανάλογα με το σκοπό της συλλογής τους και σε καμία περίπτωση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το προβλεπόμενο από το νόμο. Σε περίπτωση που έχουν εγερθεί ή αναμένεται να εγερθούν νομικές αξιώσεις κατά της Εταιρείας, η Εταιρεία δύναται να διατηρήσει προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες μιας συναλλαγής ή αλληλογραφίας έως την προθεσμία παραγραφής αυτών των αξιώσεων.

Δ. Πως προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα

Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Εταιρεία. Διατηρούμε κατάλληλα διαχειριστικά, τεχνικά και φυσικά μέσα ασφάλειας σχεδιασμένα για την προστασία από μη εγκεκριμένη γνωστοποίηση, χρήση, αλλοίωση και καταστροφή των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται στην Εταιρεία κατά την επίσκεψη και χρήση της Ιστοσελίδας. Χρησιμοποιούμε ασφαλή επίπεδα υποδοχών καθώς και ψηφιακά πιστοποιημένες κρυπτογραφήσεις και τεχνολογίες.

Ειδικά όσον αφορά την ιστοσελίδα μας, δηλώνουμε ότι ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες οι οποίες δεν ελέγχονται από την Εταιρεία μας και δεν καλύπτονται από την παρούσα δήλωση για την προστασία προσωπικών δεδομένων και για την χρήση των cookies. Oι χειριστές αυτών των ιστοσελίδων ενδέχεται να συλλέγουν πληροφορίες για τους επισκέπτες/καταναλωτές που θα χρησιμοποιηθούν από αυτούς σύμφωνα με τις πολιτικές τους για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, οι οποίες ενδέχεται να διαφέρουν από αυτή της Εταιρείας μας, οπότε και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τις πολιτικές τους ή την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.

Αν και η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί εύλογα μέτρα για να προστατευτεί από ιούς, δεν μπορεί να διασφαλίσει πλήρως ότι η πρόσβαση των καταναλωτών/επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας θα είναι αδιάκοπη, χωρίς ιούς ή χωρίς λάθη. Παρά το γεγονός ότι με επιμέλεια θα προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, φέρετε την ευθύνη για τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων που μεταδίδετε στην ιστοσελίδα μας.

Η Εταιρεία μας δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά δεδομένα που διαβιβάσθηκαν σε αυτήν από τους καταναλωτές/επισκέπτες/προμηθευτές/πελάτες/αιτούντες είναι ακριβή. Την ευθύνη για την ακρίβεια των δεδομένων και την αλλαγή τους έχει όποιος διαβιβάζει προσωπικά του δεδομένα για τους λόγους που προαναφέρθηκαν στην Εταιρεία μας.

Ε. Δικαιώματα πρόσβασης, ενημέρωσης και διαγραφής

Έχετε το δικαίωμα να δείτε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς και να μας ζητήσετε να προβούμε στις απαραίτητες αλλαγές για να διασφαλίσουμε ότι είναι ακριβή και ενημερωμένα ή να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Μπορείτε επίσης να μας ενημερώσετε αν θέλετε να περιορίσετε την επεξεργασία δεδομένων ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.

Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για τη διαβίβαση, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων οποτεδήποτε, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας βάσει της συναίνεσής σας πριν από την ανάκληση.

Για να γίνουν τα ανωτέρω, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στην ακόλουθη παράγραφο.

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600, Fax: +30-210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr).

ΣΤ. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Για οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην τηλεφωνική γραμμή 210-6836860 ή να στείλετε απευθείας μήνυμα στην Ιστοσελίδα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@christodouloufamily.gr

Ζ. Δικαιοδοσία

Το Ελληνικό δίκαιο διέπει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και κάθε ενδιαφερόμενος συναινεί ρητά και ανέκκλητα στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων των Αθηνών, αναφορικά με κάθε ενέργεια που αφορά την εφαρμογή των όρων της.

Η. Τελικές διατάξεις

Οι ανωτέρω όροι δεσμεύουν συνολικά τα μέρη (την Εταιρεία και τους ενδιαφερόμενους) και, υπό την προϋπόθεση συμφωνίας με τα νομίμως ισχύοντα, αποτελούν συνολικά ολόκληρη τη σύμβαση των μερών υπερισχύοντας οποιωνδήποτε και όλων των προηγούμενων και τρεχουσών συμβάσεων ανάμεσα στον ενδιαφερόμενο και την Εταιρεία.

Οποιεσδήποτε αλλαγές στις οποίες ενδέχεται να προβεί η Εταιρεία μας σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, θα αναρτηθούν στην Ιστοσελίδα μας και όπου απαιτείται θα κοινοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρακαλούμε να ενημερώνεστε τακτικά για τυχόν τροποποιήσεις ή επικαιροποιήσεις της παρούσας Πολιτικής.