Η Οικογένεια Χριστοδούλου

“Ο καταναλωτής δεν πείθεται με τα λόγια αλλά με τη γεύση. Η Οικογένειά μας από το 1955 μέχρι σήμερα, πορεύεται με τις αρχές της τιμιότητας, της ειλικρίνειας και της έρευνας: Την τιμιότητα ως προς τους συνεργάτες της, την ειλικρίνεια ως προς τους καταναλωτές και την έρευνα για τη δημιουργία πρωτότυπων προϊόντων”.

Γιάννης Χριστοδούλου, Ιδρυτής
1955

Ξεκινήσαμε την τυποποίηση φρέσκων φρούτων για εξαγωγές, με ιδρυτές τον Γιάννη και τον Μιχάλη Χριστοδούλου, στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου.

1970

Πρωτοπορήσαμε με την μονάδα χυμοποίησης εγχώριων φρούτων

2003

Ανανεώσαμε τη διοίκηση της εταιρίας με την 2η γενιά των αδελφών Χριστοδούλου: τον Νίκο, τον Γιώργο, τον Μιχάλη και τον Αλέξανδρο.

2004

Επεκταθήκαμε με την νέα εκσυγχρονισμένη μονάδα επεξεργασίας φρούτων στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης

2008

Καταφέραμε να επεξεργαζόμαστε 16 ελληνικά φρούτα Ελλήνων παραγωγών: πορτοκάλι, ροδάκινο, αχλάδι, μήλο, ρόδι, κεράσι, βερίκοκο, δαμάσκηνο, σταφύλι, ακτινίδιο, γκρέιπ-φρουτ, μύρτιλο, φραγκόσυκο, καρότο, λεμόνι και γκότζι-μπέρι.

2010

Καινοτομήσαμε στην επεξεργασία του ροδιού για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες

2011

Δημιουργήσαμε την “Οικογένεια Χριστοδούλου”, με εμφιαλωμένους φυσικούς και βιολογικούς χυμούς.

2022

Δημιουργήσαμε τη νέα σειρά Φυτικών Ροφημάτων με 50% περισσότερο ασβέστιο από το αγελαδινό γάλα, πλούσια σε γεύση και θρεπτική αξία, κλειδιά για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του christodouloufamily.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. X