
Η Οικογένεια Χριστοδούλου
“Ο καταναλωτής δεν πείθεται με τα λόγια αλλά με τη γεύση. Η Οικογένειά μας από το 1955 μέχρι σήμερα, πορεύεται με τις αρχές της τιμιότητας, της ειλικρίνειας και της έρευνας: Την τιμιότητα ως προς τους συνεργάτες της, την ειλικρίνεια ως προς τους καταναλωτές και την έρευνα για τη δημιουργία πρωτότυπων προϊόντων”.






Ξεκινήσαμε την τυποποίηση φρέσκων φρούτων για εξαγωγές, με ιδρυτές τον Γιάννη και τον Μιχάλη Χριστοδούλου, στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου.

Πρωτοπορήσαμε με την μονάδα χυμοποίησης εγχώριων φρούτων

Ανανεώσαμε τη διοίκηση της εταιρίας με την 2η γενιά των αδελφών Χριστοδούλου: τον Νίκο, τον Γιώργο, τον Μιχάλη και τον Αλέξανδρο.

Επεκταθήκαμε με την νέα εκσυγχρονισμένη μονάδα επεξεργασίας φρούτων στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης

Καταφέραμε να επεξεργαζόμαστε 16 ελληνικά φρούτα Ελλήνων παραγωγών: πορτοκάλι, ροδάκινο, αχλάδι, μήλο, ρόδι, κεράσι, βερίκοκο, δαμάσκηνο, σταφύλι, ακτινίδιο, γκρέιπ-φρουτ, μύρτιλο, φραγκόσυκο, καρότο, λεμόνι και γκότζι-μπέρι.

Καινοτομήσαμε στην επεξεργασία του ροδιού για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες

Δημιουργήσαμε την “Οικογένεια Χριστοδούλου”, με εμφιαλωμένους φυσικούς και βιολογικούς χυμούς.

Δημιουργήσαμε τη νέα σειρά Φυτικών Ροφημάτων με 50% περισσότερο ασβέστιο από το αγελαδινό γάλα, πλούσια σε γεύση και θρεπτική αξία, κλειδιά για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή