Ο Θησαυρός του μήνα

Στην Οικογένεια Χριστοδούλου εδώ και 2 γενιές προσφέρουμε τους θησαυρούς της ελληνικής γης με φροντίδα και αγάπη. Δες τι κρύβει ο κάθε μήνας ξεκλειδώνοντας το σεντούκι!

Σταφύλι

Το ξέρατε ότι όλες οι λευκές ποικιλίες σταφυλιών κατάγονται από μια κόκκινη;

Σύμφωνα με έρευνες, ο πρόγονος όλων των σημερινών ποικιλιών ήταν μια κόκκινη ποικιλία ενώ ύστερα από μια σειρά σπάνιων μεταλλάξεων που υπέστησαν τα γονίδια του κόκκινου σταφυλιού, προέκυψε η πρώτη λευκή ποικιλία σταφυλιών. Oι αρχαιότερες αναφορές για το αγαπημένο φρούτο του φθινοπώρου με την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση βρίσκονται στα Oμηρικά Έπη. O Όμηρος εκθειάζει τις αρετές του, αλλά συγχρόνως στηλιτεύει και την κατάχρησή του. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγός σταφυλιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά την Ιταλία, ενώ οι δύο χώρες μαζί με την Ισπανία παράγουν πάνω από το 93% της συγκοµιδής της ΕΕ. Στην Οικογένεια Χριστοδούλου προμηθευόμαστε τα πιο εκλεκτά σταφύλια της Κορινθίας για να παράγουμε τον αγαπημένο σε όλους φυσικό χυμό σταφύλι, πορτοκάλι & καρότο. Ένας χυμός πλούσιος σε βιταμίνες A & C με έντονα απολαυστική γεύση, χωρίς προσθήκη ζάχαρης!

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του christodouloufamily.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. X